biografie

MARCO VOET

 

in Antwerpen sinds 1972

BIOGRAFIE

 

Fotografie is niet alleen een hobby. Het is veel meer dan dat, het is mijn leven. Het is een virus dat door mijn bloed stroomt sinds ik geboren ben. Op zesjarige leeftijd had ik mijn eerste camera en die was altijd bij mij. Waar ik ook was, die zwarte doos. Toen kwam de school, ik had een hekel aan studie. Ik keek altijd naar buiten, mijn gedachten bleven maar foto's maken. Op mijn twaalf heb ik mijn eerste analoge toestel gekocht, een nikon FG-20 filmreflex. En elke vrije minuut was ik met mijn camera bezig... maar dan gebeurde er iets... school stopte en je moet een baan vinden om centen te verdien. En daar heb ik een grote fout gemaakt. Ik heb nooit naar een baan gezocht in de fotografie, dwaas van me, maar dat kwam later in mijn gedachten. Op 35-jarige leeftijd ging ik terug naar school om digitale fotografie te studeren. Ik volgde alle modullen en studeerde ook volledig af. Vanaf dan ontplofte mijn virus. Ik ontplooide mij steeds verder in de fotografie en wil niet meer stoppen. Volg nog steeds workshops en starte zelfs als professional naast mijn huidige beroep. Als kleine ondernening onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Maar met de zin en feeling van een zeer gedreven fotograaf.

 

Tot vandaag ben ik nog altijd zeer trots om dit virus te mogen dragen, het is een hele mooie "ziekte" om mee te leven.

WAAR IK HET MEEST VAN HOU

 

Meestal ik hou ervan om binnen te werken, het spelen met licht geeft mijn gedachten rust envrede, en dat maakt mij dan weer supper blij en creatief.

soms ga ik ook buiten voor een aantal model shootings, street shots of zelfs voor wat natuur een architectuur.

 

Ik hou echt van productfotografie, creatief bezig zijn met licht en onderwerp, brengt wat gezonde stress en vrede in mijn gedachten...

studio, op locatie, binnen, buiten, bijna alles is mogelijk ... mijn mobiliteit brengt me precies waar je het wilt.

Ben ook dol op food fotografie, als hobby chef en fotograaf is dit een geweldige combo. Ik geef de voorkeur aan visueele aantrekkelijk gerechtjes...want een maaltijd is veel meer dan alleen maar wat eten. Het kan zo kleurrijk, zo smaakvol en zo mooi zijn in slechts één foto.

Zelfs fast food.

Bedrijven, kantoren en enkele interieurfotografie staan ook volledig in mijn lijn.

Zorgen dat alles mooi in beeld is of gewoon een vriendelijke warme sfeer meegeeven, zoals je het gewend bent, zoals het er dagelijks uitziet.

Het gevoel dat je er al eerder geweest bent, of je jezelf meteen thuis voelt vanaf de eerste indruk.

De verwerking tot flyer, poster, banner of promotie gebeurt hier gewoon ten huize, met al uw inspraak en deelname om het product dat we voor ogen hadden tot de perfectie te creëren.

Dit kan variëren van een enkele foto voorzien van tekst tot een volledige verzameling van verschillende afbeeldingen.

Ik ben een introvert persoon en heb een beetje een teruggetrokken karakter, maar ik maak ook modelfoto's. Van portfolio, over full body tot portret ... voor zaken of plezier. Alles is mogelijk.

Iedereen is altijd welkom

geef gerust een seintje bij interesse en/of vragen.

 

grts, M.

deephouse via youtube

 

www.photodimarco.be

Antwerpen, België

+32473473400

 

Ik doe GEEN feestjes, optredens en/of grote manifestaties.

Dit laat ik over aan mijn collega fotografen die hierin gespecialiseerd zijn.

Ieder zijn ding ;)

All credits are all for me, this photodimarco.be site is compleet from my hands.

I really apologize if there are some mistakes or errors somewhere text or page.

I hope you enjoy here and contact me somewere.

hope to you see you soon.

 

© All Rights Reserved@photodimarco ®

 

 

 

BE 0834.304.423